Et øjenvidne observerede søndag i forbindelse med Viborgs nederlag ude mod Thisted, at pizzabakker blev båret ind i omklædningsrummet. Det har skabt mistro blandt domkirkebyens fans.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Viborg får meget opmærksomhed fra fodboldpressen i øjeblikket. Det sker blandt andet efter et choknederlag til oprykkerne fra Thisted. Et nederlag, der i sidste ende førte til, at Johnny Mølby fik ophævet sin kontrakt med klubben.

Den negative opmærksomhed omkring holdet slutter dog ikke her. Flere fans har klaget over den manglende seriøsitet i klubben. Klagerne sker på baggrund af de pizzabakker, der blev leveret til omklædningsrummet ovenpå søndagens nederlag mod Thisted.

Det er dog en ganske normal rutine i forbindelse med kampene, forsikrer direktør i klubben, Morten Jensen:

– Vi prøver hele tiden at gøre, hvad er der mest rigtigt og professionelt for vores spillere. Det forholder sig således, at spillerne inden for 30 minutter efter en kamp skal have nogle hurtige kalorier ind i kampen.

– Det kan være ris, pasta, brød, pizza eller endda McDonalds-mad. Det får spillerne sammen med en recovery shake, som blandt andet indeholder proteiner, fortæller Morten Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

– Det er helt normalt i fodboldverdenen at spise pizza efter en kamp. Det gælder både i danske og udenlandske klubber – også i storklubber, siger VFF-direktøren.

Viborg skal i weekenden prøve at forbedre forholdet med klubbens fans, når man hjemme på Energi Viborg Arena i weekenden møder EfB.  

LÆS OGSÅ: Liste: Her rejste fodboldstjernerne hen i 2017