Ifølge et engelsk medie har Real Madrid fire stjerner, på deres ønskeliste til sommerens transfervindue. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Express skriver at den spanske storklub Real Madrid, har planer om at skulle ud og forstærke holdet. Dog overrasker det flere at den spanske storklub jagter en spiller som på nuværende tidspunkt er en profil hos FC Barcelona.

(Photo: Getty Images)

Der er nemlig ifølge det engelske medie fire spillere, på Real Madrids ønskeliste til sommerens transfervindue. Den før omtalte spiller fra FC Barcelona, er den velspillende franske forsvarsspiller Samuel Umtiti.

Prisen som Samuel Umtiti er værdisat til, ligger på omkring 450.000.000 kroner. Dog forventes det ikke at FC Barcelona, vil sælge den yderst velspillende forsvarsspiller til deres største rival i fodboldmiljøet.

De tre resterende spillere på listen, er AS Roma-målmanden Alisson Becker og de to Juventus-stjerner Miralen Pjanic og Paulo Dybala. Det tyder derfor på at Real Madrid fortsat har store planer om at få erstattet Keylor Navas i buret.

Mediet fastslår til sidst at der er større chance for at Real Madrid formår at sikre sig enten Alisson, Paulo Dybala eller Miralem Pjanic foran Samuel Umtiti. Og den helt store årsag til det, er ifølge mediet fordi FC Barcelona jo ikke vil sælge en stor profil til den direkte konkurrent.

Kan penge lokke Juventus-stjernen til Madrid?

Express fastslår samtidig at muligheden for at Real Madrid sikre sig Paulo Dybala formentlig heller ikke er så stor. Den argentinske stjerne er nemlig den helt store profil hos Juventus, og han har udtalt han er glad i klubben.

Men omvendt så ved vi også at et kæmpe bud og en kæmpe løn, før har lokket profiler væk. Dog er der som nævnt tidligere stadig stor tvivl, om hvor vidt Dybala vil på sin vis svigte klubben, for pengene og frynsegoderne hos Real Madrid.

Læs også: Vildt Chelsea-angriber ikke med i VM-truppen