AC Milan har ifølge italiensk medie sikret sig endnu en spiller, til den kommende sæson. De har tidligere sikret sig Bakayoko fra Chelsea, og nu skulle de ogås have sikret sig Samu Castillejo fra Villarreal.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Calciomercato har AC Milan sikret sig en ny solid tilføjelse, til deres trup. Meldingen lyder på at Villarreal-spilleren Samu Castillejo har underskrevet en et-årig kontrakt, med AC Milan. Den spanske kantspiller vil altså være udlejet til AC Milan i den kommende sæson.

(Photo by Power Sport Images/Getty Images)

23-årige Samu Castillejo har i sidste La Liga-sæson spillet 30 kampe, for den spanske storklub Villarreal. I de kampe er det blevet til seks scoringer og syv assist for den spanske kantspiller, hvilket ifølge mediet er solidt nok.

Calciomercato skriver at det koster AC Milan omkring 30.000.000 kroner, at leje Samu Castillejo denne sæson. Der skulle også være inkluderet en mulighed for, at de kan købe spanieren fri. Det vil så koste omkring 105.000.00 kroner yderligere, for at de kan sikre sig Castillejo.

Det tyder lidt på at Serie A-storklubben AC Milan har store planer, for fremtiden. Da det tyder på de igen vil ud og handle godt ind, så de har en stærk trup som kan kæmpe med i toppen af italiensk fodbold, som de tidligere har gjort for nogle sæsoner siden.

Kan La Liga-spilleren blive en profil i italiensk fodbold?

AC Milan har i disse dage sikret sig en anden tilføjelse, nemlig en midtbanespiller. Det er den franske midtbanespiller Tiemmoue Bakayoko, som har skrevet under med AC Milan på en et-årig lejekontrakt, ligesom Villarreal-profilen Samu Castillejo har.

Såfremt at de to førnævnte spillere bliver gode for holdet, så har den italienske storklub altså muligheden, for at kunne sikre sig dem begge ved at hente dem til klubben på en permanent aftale.

Læs også: Skuffende Chelsea-spiller er tæt på enighed med italiensk storklub