Den italienske Serie A-klub, AC Milan, har været på rov hos den tyske Bundesliga-klub, Wolfsburg. Her har man fundet frem til den schweiziske spiller, Ricardo Rodriguez.

MUNICH, GERMANY – AUGUST 22: Ricardo Rodriguez of Wolfsburg looks on during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and VfL Wolfsburg at Allianz Arena on August 22, 2014 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

AC Milan forsøger atter at komme tilbage i toppen af Serie A og europæisk fodbold igen. Det sker med markante indkøb. I dag præsenterede man Ricardo Rodriguez på San Siro, og der har i øvrigt også været rygter om, at Diego Costa inden længe flyver til støvlelandet for at forhandle kontrakt.

Læs også: Hyldende morsomt: Stiv Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø i kæmpebrandert

I bestræbelserne på toppen, har man sikret sig den schweiziske venstreback, Ricardo Rodriguez, der kommer til klubben for en sum beløbende sig til 130 millioner kroner. Schweizeren underskriver en fireårig kontrakt.

Læs også: Historien om Real Madrids nye målmand: Ud med Navas, dropper De Gea og køber denne keeper i stedet

Den 24-årige back nåede at spille 184 kampe for Wolfsburg og har foruden at præstere på klubregi også optrådt 45 gange for det schweiziske landshold.

Læs også: Avis: Diego Costa ryger ikke retur til Atlético: Her er hans nye klub