Spanske FC Barcelona er konstant opmærksomme på eventuelle handler, der kan forstærke dem som klub. Nu har de gjort de igen og endda ganske gratis. Det franske stortalent Jean-Clair Todibo ankommer ved kontraktudløb.

Af Anders Lang Jensen

 

Barcelona har sikret sig Toulouse-spilleren Jean-Clair Todibo, der kommer til på en fri transfer til sommer, når hans kontrakt med den franske klub udløber. Dermed må Juventus se sig slået i kampen om den talentfulde midterforsvarers underskrift.

Den 19-årige Todibo har spillet ti Ligue 1-kampe for Toulouse i denne sæson, men har ikke spillet, siden forhandlingerne om en ny kontrakt brød sammen i november.

Barcelona ønskede i første omgang at købe Todibo allerede her til januar og derefter udleje ham, for at sikre, at han får spilletid. På nuværende tidspunkt er det uvist, om Todibo kan se frem til at sidde på bænken i resten af sæsonen.

Men Toulouse kommer nok til at få brug for ham i længden. Det er allerede blevet til 10 kampe for klubbens bedste mandskab i den franske liga.