Eintracht Frankfurt oplyser på klubbens hjemmeside, at man har hentet ghanesisk-fødte Kevin Prince-Boateng til klubben. Dermed er det nu officielt, at Kevin Prince-Boateng atter vender hjem til Tyskland.

Kevin Prince-Boateng for første gang iført en Eintracht Frankfurt-trøje. Tyskeren kan allerede få sin debut for klubben ude mod Freiburg på søndag. Foto: Eintracht Frankfurts hjemmeside

Af Emil Plovgaard

Midtbanespilleren har skrevet under på en to-årig aftale med Eintracht Frankfurt. Den tyske klub er glad for, at skiftet er i hus, og at spilleren har indvilliget i den tilbudte kontrakt.

LÆS OGSÅ: Conte spurgt om utilfreds spiller: Se hans iskolde svar her

-Vi kender til Kevins styrker på en midtbane og er overbeviste om, at han kan spille en vigtig figur på vores hold, fortæller Frankfurts direktør, Fredi Bobic.

Las Palmas ophævede onsdag kontrakten med Prince-Boateng angiveligt på grund af personlige årsager. Den spanske klub havde dog ellers forlænget med tyskeren for de kommende tre år tilbage i maj måned, men kontrakten er altså slut før tid.

Nu kan Kevin Prince-Boateng dog efter længere tids udlandsrejse se frem til et visit med sin halvbror, Jerome Boateng, der spiller for Bayern München.

Foruden Eintracht Frankfurt, som han nu kommer til at tørne ud for, har Boateng i sin karriere også repræsenteret de to tyske klubber, Hertha Berlin og Schalke 04 i Bundesligaen, med en del succes til følge. Derfor er ligaen ikke en uvant en af slagsen for Boateng.

Boateng kan få lyn-debut, idet han forventes at være en del af det mandskab, der søndag drager mod Schwarzwald, hvor sensationsholdet fra sidste sæson, Freiburg, venter på dem.

LÆS OGSÅ: Liverpool takker nej: Se Barcelonas VANVITTIGE bud på Coutinho