Det er en skuffende FC Barcelona-angriber som nu ifølge flere medier, har underskrevet en lejeaftale med Borussia Dortmund.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det spanske medie Football-Espana, så har FC Barcelona nu valgt at sælge angriber. Det er den 24-årige spanske angriber, Paco Alcacer, som nu ifølge det store medie er en færdig mand hos den spanske storklub, FC Barcelona.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Det forlyder sig at Paco Alcacer skifter til den tyske storklub, Borussia Dortmund. Dog er det kun på en lejeaftale og ikke en permanent handel. Det fastslås dog samtidig at der i kontrakten med Paco Alcacer, vil blive inkluderet en frikøbsklausul.

Prisen som det vil koste Bundesliga-storklubben at sikre sig Paco Alcacer på en permanent aftale, ligger ifølge mediet på omkring 150.000.000 kroner. For at leje Paco Alcacer betaler Borussia Dortmund omkring 20.000.000 kroner.

Så hvis at Borussia Dortmund de har planer om at sikre sig den spanske angriber, på en permanent aftale, så vil det samlet koste omkring 170.000.000 kroner. Paco Alcacer var i løbet af sommeren også rygtet mod Valencia og den engelske klub Watford.

Dog blev det ingen af de to førnævnte klubber, som sikrede sig Paco Alcacer. Paco Alcacer har fået 13 landskampe for det spanske landshold i hans karriere, og i de landskampe er det blevet til seks scoringer for angriberen.

Kan Alcacer få et gennembrud i Bundesligaen?

24-årige Paco Alcacer har fået 50 kampe, siden han tilbage i 2016 skiftede til FC Barcelona. Det er dog blot blevet til 15 scoringer for Alcacer, hos den spanske storklub. FC Barcelona betalte omkring 225.000.000 kroner, da de hentede Alcacer til klubben fra Valencia.

Så derfor kan man sige, at det tyder på at FC Barcelona vil tabe penge, på handlen hvis Borussia Dortmund de sikre sig Alcacer permanent. Dog er der formentlig ikke så meget FC Barcelona kan gøre ved det, da Alcacer bare ikke har vist stor målnæse.

Læs også: Blot et lægetjek mangler: Yaya kan være ny spiller i London-storklub