Premier League-klubben har sikret sig en ny spiller, og de har slået deres egen transferrekord. Det er en colombiansk midtbanespiller, som foldede sine vinger ud hos La Liga-klubben Levante.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben Bournemouth har sikret sig en ny tilføjelse, til den kommende sæson. De har slået deres egen transferrekord, og købt en dyr spiller fra La Liga. De har handlet ind hos den spanske klub Levante.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Det er den 23-årige colombianer, Jefferson Lerma, som de har sikret sig. Premier League-klubben skal betale omkring 210.000.000 kroner. Den unge colombianer har været ekstremt solid, for den spanske kub.

Samtidig med at Jefferson Lerma også formåede, at vise lidt af hvad han kan under VM-slutrunden i Rusland. I løbet af de sidste tre sæsoner hos Levante, har Jefferson Lerma tilspillet sig 93 kampe for den spanske klub.

Bournemouth har i løbet af sommerens transfervindue sikret sig tre nye spillere. Den ene er columbianeren som vi har omtalt tidligere, nemlig Jefferson Lerma. De to andre er forsvarsspilleren Diego Rico fra Leganes og David Brooks fra Sheffield United.

Jefferson Lerma kan formentlig blive en rigtig god signing, for Premier League-klubben Bournemouth. Da han er ekstremt stærk fysisk, og derfor passer godt til Premier League. Jefferson Lermas primære speciale, ligger i at være defensivt orienteret og tænkende.

Går Bournemouth ud og handler mere ind?

Det må også fastslås at det er vigtigt for et hold, at have en stærk defensiv og derfor må man nok sige, at det tyder på at Bournemouth har handlet klogt, i denne situation. Bournemouth har dog også vinket farvel til en del spillere, både solgte men også igennem en udlejning.

Man kan derfor måske godt forvente, at Bournemouth har planer og intentioner, om at sikre sig flere spillere. Men hvem det er, er et godt spørgsmål. Bournemouth har nemlig brugt en del penge denne sommer, på at sikre sig Diego Rico og specielt Jefferson Lerma.

Læs også: West Ham fortsætter transfer-togt: Målfarlig FC Porto-angriber rygtes mod West Ham