Premier League-klubben West Ham, skulle ifølge et fransk medie vise stor interesse i FC Porto-angriber. Det en 27-årige franskmand som i den seneste sæson, har været solid foran kassen.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det franske medie L’Equpe, så har PRemier League-klubben West Ham en ny angriber i kikkerten. Det er en fransk angriber, som for alvor viser hvad han kan hos den portugisiske storklub, FC Porto.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Spilleren som West Ham skulle have interesse i, er den 27-årige franskmand Moussa Marega. Den franske angriber spillede 40 kampe for FC Porto, i sidste sæson. Det blev i de kampe til otte assist og 23 scoringer.

West Ham har allerede Javier Hernandez og Marko Arnautovic, som solide angriber-typer. Men derfor må man stadig sige, at en spiller som Marega formentlig godt kan forstærke West Ham-holdet. Men om han får et gennembrud i Premier League-klubben, vides ikke med sikkerhed.

De har hos West Ham gjort det klart, at de har store planer for næste sæson i Premier League. Da de har været ude og sikre sig en del tilføjelser, til deres mandskab. West Ham har sikret sig otte nye spillere, frem mod den nye sæson.

Spillere som Felipe Anderson, Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere, Ryan Fredericks, Lukasz Fabianski, Fabian Balbuena, Issa Diop, Xande Silva. Men om 27-årige Moussa Marega er en spiller som kan blive en profil hos West Ham, kan man ikke rigtig sige.

Får West Ham en stærk sæson i Premier League?

Eftersom at niveauet er forskelligt i den portugisiske liga, og så i den engelske Premier League. Men det er uden tvivl en rigtig solid statistik Moussa Marega har, fra den forgang sæson hos FC Porto.

West Ham har tydeligvis store planer for fremtiden, må det forventes. Da de har sikret sig en del nye spillere, som for alvor kan forstærke Premier League-mandskabet.

Læs også: Arsenal kan meget vel få ny ejer: Dette skal han betale Alisher Usmanov