Brøndby IF meddeler på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig venstrebacken Anthony Jung, der kommer til klubben på en etårig lejeaftale fra Rasenballsport Leipzig.

INGOLSTADT, GERMANY – NOVEMBER 26: Anthony Jung of Ingolstadt celebrates his teams first goal during the Bundesliga match between FC Ingolstadt 04 and VfL Wolfsburg at Audi Sportpark on November 26, 2016 in Ingolstadt, Germany. (Photo by Deniz Calagan/Bongarts/Getty Images)

Brøndby har sikret sig massiv forstærkning til venstrebacken. Klubben har hentet Anthony Jung ind på en etårig lejeaftale.

Jung ankommer til klubben fra RB Leipzig, men var i sidste sæson udlejet til Ingolstadt, hvor han havde 16 optrædener i Tysklands bedste fodboldrække, Bundesliga.

Til klubbens hjemmeside fortæller Jung følgende:

“Jeg er meget begejstret ved tanken om at skulle spille i Brøndby IF og vise, hvad jeg kan. Jeg kender træneren og spillestilen, så jeg kommer ikke til at bruge lang tid på at vænne mig til spillet.

Fansene kan forvente, at jeg vil give alt, hvad jeg har, for klubben og holdet. Jeg håber, at vi kan få en rigtig succesfuld sæson, og at jeg kan hjælpe til med at gøre den mindeværdig.”

Den 25-årige tyske back har første træning med sine nye holdkammerater for første gang på lørdag.

Læs også: Chok: Dette har Neymar fortalt sine brasilianske venner