I Brasilien er det som om, at Neymars – ifølge rygterne – meget nært forestående skifte til PSG rykker nærmere dag for dag. I denne uge skrev flere medier, at Paris Saint-Germain er villige til at betale den høje frikøbsklausul på €222 millioner for Neymar.

BARCELONA, SPAIN – JANUARY 30: Neymar JR of Barcelona reacts during the La Liga match between FC Barcelona and Atletico de Madrid at Camp Nou on January 30, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Nu har rygterne så taget endnu et nøk opad. Neymar har angiveligt fortalt sine brasilianske venner i PSG (Marquinhos, Lucas Moura, Thiago Silva og Dani Alves), at han spiller i Paris i næste sæson.

Dani Alves’ ankomst til Paris, har efter sigende gjort en stor forskel i forhold til at lokke Neymar til den franske hovedstad.

Læs også: FCK-fans vrede: – Send ham på bænken!

Pariserne tilbød allerede i sommeren 2016 en lukrativ kontrakt til Neymar, og angiveligt er det tilbud blevet modtaget med glæde hos den brasilianske angriber.

I offentlighedens klare lys slår Neymar dog det klart fast, at han er glad for hans nuværende situation hos FC Barcelona. Hvad tror du, der kommer til at ske? Følg debatten på vores Facebook-side.

Læs også: 4 klubber, der bare SKAL hente en defensiv midtbane denne sommer