Mathias ‘Zanka’ Jørgensen skifter FCK og Superligaen ud med Huddersfield og Premier League. Den danske forsvarsspiller er kommet på kontrakt i det engelske for de følgende tre år.

COPENHAGEN, DENMARK – DECEMBER 06: Mathias Zanka Jorgensen of FC Copenhagen controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and OB Odense at Telia Parken Stadium on December 6, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC København har solgt Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til den nyligt oprykkede Premier League-klub Huddersfield. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Til klubbens hjemmeside udtaler Ståle Solbakken, klubbens træner, følgende:

“Zanka har præsteret på et stabilt internationalt topniveau over lang tid, og han har ikke mindst i Champions League vist, at han er klar til en stor liga.

Vi har været utroligt glade for at have ham i vores trup. Alle glæder sig over, at vi sammen er lykkedes med at få bygget Zanka op til det her niveau.

Det har alle god grund til at være stolte af. Vi er godt forberedt på den her afgang og har erstatningerne klar. Vi ønsker Zanka alt det bedste i Premier League.”

Zanka kommer til at blive holdkammerater med danske Jonas Lössl og Philip Billing i Huddersfield-truppen.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen fik sin fodboldopdragelse i Østerbroklubben, B93, inden han i 2007 skiftede til FC København. I 2012 forsøgte han lykken i udlandet, da han skiftede til PSV, men opholdet i Eindhoven blev aldrig den store succes. Derfor vendte han i 2014 tilbage til FC København, hvor han spillede igen fra 2014 til 2017, inden skiftet til Premier League-klubben, Huddersfield Town.

Læs også: Manchester United til grin på Twitter – slettede billede på mindre end en time