De Røde Djævle lagde et billede op på Twitter – mindre end en time senere var det væk igen. Som en del af lanceringen for deres nye trøje valgte Manchester United at lægge et billede ud på de sociale medier af Henrikh Mkhitaryan. 

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 26: Henrikh Mkhitaryan of Manchester United celebrates after scoring his team’s third goal during the Premier League match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford on December 26, 2016 in Manchester, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Det fortrød de kort tid efter.

På billedet ses det nemlig, at armenieren i løbet af sommeren har fået sig en gevaldig dunk. Og det var noget, der ikke gik ubemærket hen.

Læs også: Stor brandert: Newcastle-ejer lovede 100 millioner væk til ansat

Det, der skulle have været et hyggeligt, lille reklamefremstød, udviklede sig til lidt af en fadæse, og mindre end en time efter de lagde billedet op, blev de marketingsansvarlige altså enige om at rive billedet væk fra Twitter.

Her er billedet, som Manchester Uniteds PR-stab helst ikke vil have, du ser:

Screendump fra Manchester Uniteds officielle Twitterprofil, før de slettede opslaget Foto: Screendump

På Twitter gøres der i skrivende stund stort grin med Manchester United, og flere brugere spørger, om det er offentliggørelsen af Henrikh Mkhitaryans graviditet.

Læs også: Officielt: FCK sælger Zanka Jørgensen