Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Roma har her til aften på klubbens hjemmeside bekræftet, at man har solgt den ivorianske offensivsspiller, Gervinho, til den kinesiske klub, Hebei China Fortune. 

Rygterne har i den seneste tid floreret om et muligt skifte til Kina, og nu er det så endeligt blevet bekræftet.

Gervinho nåede at bruge to og et halvt år af sin karriere i den italienske hovedstad, men søger nu mod det asiatiske kontinent.

”AS Roma kan bekræfte at vores tidligere angriber, Gervinho, er skiftet til Hebei China Fortune FC”, skriver klubben på sin hjemmeside, og tilføjer:

”Den 28-årige ivorianer har skrevet under med den kinesiske klub på en permanent aftale for en sum af 18 millioner euro (som omregnet til danske kroner, er 130 millioner kroner.)”

”Der kan dog blive tilføjet 1 million euro (7.5 millioner danske kroner) afhængig af klubben og spillerens præstationer.”

Gervinho scorede 26 gange i 88 optrædener for hovedstadsklub, efter han skiftede fra Arsenal i 2013.

Han er dermed det seneste nye store navne, som ankommer til Kina i denne måned. Tidligere denne onsdag er Inters Fredy Guarin skiftet til Shanghai Shenhua og også den tidligere Chelsea-midtbanespiller Ramires er skiftet til Kina, hvor han nu skal spille for Jiangsu Suning.

Læs også: Europas største stadions – Top 10