Den 24-årige John Brooks har ifølge et medie underskrevet en fem-årig kontrakt, med Bundesliga-klubben Wolfsburg. 

Af Lasse D. Drescher

Midterforsvaren John Brooks har været en af Bundesliga-klubben Hertha Berlins vigtigste spillere. Nu skriver mediet Sbisoccer dog at Hertha Berlin-profilen har underskrevet en kontrakt med en liga-konkurrent.

Det er Bundesliga-klubben Wolfsburg, som ifølge mediet har sikret sig den amerikanske midterfrosvar. Den 24-årige Brooks har som før nævnt været en af Herthas vigtigste spillere, og det forventes at Brooks vil få en stor rolle hos Wolfsburg.

(Photo by Oliver Kremer at Pixolli Studios/Getty Images)

John Anthony Brooks har ifølge Sbisoccer optrådt lidt mere end 130 gange, for den tyske klub. Hertha Berlin var i den seneste sæson med i toppen af Bundesligaen, og derfor har det resulteret i en Europa League-plads i den kommende sæson.

John Brooks har ifølge mediet underskrevet en fem-årig kontrakt, med Bundesliga-klubben. Det vil sige at Brooks kontrakt med Wolfsburg først ophører i sommeren 2022.

Mediet skriver samtidig at Hertha Berlin-profilen koster Wolfsburg omkring 170.000.000 kroner, at hente væk fra Hertha Berlin.

John Brooks udtaler følgende til mediet:

“Valget om at forlade mit fødested har på ingen måde været nemt, og det er ikke blevet nemmere. Men efter jeg har talt med flere hos Wolfsburg, har jeg indset at det er en rigtig god og stor klub. Jeg blev som sagt hurtig overbevist om at jeg har en lys fremtid hos Wolfsburg. Samtidig med at klubben er på vej i den rigtige retning.”

Fun Facts

Den 24-årige John Brooks er noteret som amerikans statsborger, og han spiller for det amerikanske landshold. Men Brooks har endnu ikke prøvet at bo i Amerika. Tilbage i 2010 slog Brooks igennem hos Hertha, og derfor kom der stor interesse.

John Brooks afslog dog dengang bud fra Bayern München, fordi han foretrak at fortsætte sin karriere hos Hertha Berlin.

Læs også: 4 grunde til at Ernesto Valverde bliver en succes-træner i Barcelona