Den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri, har længe set ud til at få sin tidligere spiller Gonzalo Higuain til Stamford Bridge. Men den handele er nu officielt gået i vasken. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Der bliver ikke nogen handel mellem Juventus og CHelsea i  dette transfervindue. Det har ellers længere været under opsejling, at den tidligere Napoli-spiller og nuværende lejespiller i AC Milan skulle til London-klubben. Handelen har været under opsejling som konsekvens af Chelseas store problemer med en god frontangriber. Klubbens nuværende bud på en spydsspids er Alvaro Morata og Oliver Giroud. Begge spillere har ikke imponeret. Faktisk har Sarri følt sig nødsaget til at spille med Eden Hazard som falsk nier. Og han er egentlig kantspiller.

Sarri, der kender Higuain fra deres fælles fortid i Napoli, ser af uvisse årsager ikke ud til at kunne lokke den argentinske landsholdsspiller til England. Og det efterlader ham og resten af Chelsea med en stadig større jagt på en ny angriber. For hvem bliver det?

Massiv byttehandel på plads: Higuain skal til Chelsea

Problemer med målscoringen

Egentlig har The Blues, som klubben også kaldes, ikke problemer med målscoringer. Eller sådan var det i hvert fald i  starten af sæsonen. 27 mål i sæsonens første 11 kampe. Og den italienske træner slog rekorden for flest kampe  i træk uden nederlag som en nye træner i Premier League.

Men nu er sagen anderledes. Kun 11 scoringer i de seneste 10 kampe. Senest 0-0 mod Southampton. Sarri er ellers kendt for at spille underholdende og attraktiv fodbold, og det var da også en af grundene til at mange fans var glade for ansættelsen i sommer. Han erstattede nemlig Antonio Conte, der, med pæne ord, spillede kedelig, defensiv fodbold.

Bud på nye angribere kunne være Callum Wilson fra Bournemouth. Han har nettet 9 gange indtil videre og er en ung angriber i rivende udvikling. Derudover er gode bud også Son Heung-Min fra Tottenham.