Danny Ings er en af Englands mest lovende angrebstalenter og han har i denne sæson næsten scoret en tredjedel af alle Burnley’s mål. Ings kan score mål og så er han englænder, og det har resulteret i interesse fra storklubber som Liverpool, Manchester United og Tottenham.

Nu er det så officielt, at Liverpool har indgået en aftale med Burnley og Ings om, at hente den engelske angriber på en fri transfer. Liverpool skal angiveligt betale 50 millioner i kompensation til Burnley, hvilket må siges at være en meget lav pris i forhold til at Ings er englænder.

Engelske spillere er i høj kurs

Engelske spillere er i øjeblikket i høj kurs. Der vil i de kommende sæsoner komme nye og skærpede regler omkring mængden af ‘homegrown’ spillere i Premier League holdenes trupper. Klubberne er derfor meget opmærksomme på at de får hentet nogle englændere, så de kan leve op til disse regler.

Den store efterspørgsel efter de engelske spillere har fået priserne til at stige voldsomt. Eksempler på dette er blandt andet de rygtede priser på spillere som Raheem Sterling, Theo Walcott, Harry Kane og Ross Barkley.

Danny Ings komme ganske vidst til Liverpool på en fri transfer, hvilket også må siges at være noget af et scoop. Forventningerne til Ings er ikke ret store og han kan derfor næste kun overraske.

Danny Ings er kun 22 år og han har fremtiden foran sig. Han er lynhurtig og så har han en særdeles veludviklet mål næse. En mål næse som Liverpool har manglet siden de solgte Luis Suarez og mistede Sturridge i sæsonen på grund af skader.