Benfica-målmand har skrevet under med Manchester City, ifølge Goal og Manchester Citys hjemmeside. Den unge portugiser bliver den næstdyrest solgte målmand i fodboldens historie.

Af Lasse D. Drescher

Goal skriver at Manchester City har gjort det officeilt, at de har hentet Benfica-målmanden Ederson Moraes til Etihad Stadium. Den 23-årige portugiser har i en længere periode været jagtet af Manchester City, og nu lykkes det ifølge mediet.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Benfica-målmanden Ederson Moraes bliver den næstdyrest solgte målmand, i fodboldens historie. Den dyreste er Gianluigi Buffon som blev solgt til Juventus fra Parma i 2001. Den pris Juventus betalte var omkring 400.000.000 kroner.

Prisen som Manchester City betaler for 23-årige Ederson er ifølge Goal, omkring de 300.000.000 kroner. Det forventes at Ederson vil slå Bravo af pinden, og så vil Ederson være førstevalg på målmandsposten.

Ederson Moraes udtaler følgende til Goal:

“Jeg elsker alt ved Manchester City. Det er en god klub, ligaen her i England er god og de har fantastiske fans. Jeg har altid haft en drøm om at spille i Premier League, og nu bliver min drøm til sandhed.

Med Pep Guardiola er City blevet større og det er fedt at se. Han bruger mange unge spillere, for at skabe en solid fremtid. Det er vigtige faktorer for mit skifte, at jeg kan forvente spilletid. Holdet er samtidig fantastisk, og de havde en solid sæson. Næste sæson vil vi have fokus på at vinde trofæer.”

Læs også: To klubber ude efter Emre Mor. Her er Dortmunds plan