Den 31-årige Manchester City-back Aleksandar Kolarov har ifølge Sky Sports, underskrevet en kontrakt med AS Roma. Serberen vil være Roma-spiller i de næste tre sæsoner.

Af Lasse D. Drescher

Den 31-årige serbiske venstreback Aleksandar Kolarov har ifølge Sky Sports forladt Manchester City. Det er en af de italienske storklubber, som har sikret sig Kolarovs underskrift ifølge det engelske medie.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Aleksandar Kolarov fik i sidste sæson 29 optrædener for Manchester City, efter at Pep Guardiola tog over. Kolarov har spillet hos Manchester City i syv sæsoner, og nu er det på tide at komme videre. Klubben som Kolarov flytter til, er den italienske storklub AS Roma.

Det forventes også at det er fordi at Pep Guardiola har gjort det tydeligt, at han jagter en ny venstreback. Guardiola har primært Benjamin Mendy i kikkerten, i håbet om at få en yngre startopstilling.

Der er ingen tvivl om at de backs hos Manchester City, som er 30 eller derover alle bliver solgt eller forventes at forlade City. Nu har Kolarov og Pablo Zabaleta forladt Etihad. Så der Gael Clichy og Bacary Sagna tilbage.

Kan serberen blive fast mand hos den italienske storklub?

Sky Sports skriver samtidig at Aleksandar Kolarov bliver solgt for omkring 35.000.000 kroner. Aleksandar Kolarov har samtidig underskrevet en tre-årig kontrakt med den italienske storklub AS Roma.

Læs også: Tysk avis: Kårer besynderligt pensioneret spiller som ‘Sæsonens bedste’