Manchester City-forsvarsspilleren Nicolas Otamendi har ifølge Manchester Citys hjemmeside underskrevet en forlængelse. Den 29-årige argentiner vil være at finde på Etihad Stadium frem til 2022.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City skriver på deres hjemmeside, at de glædeligt kan fortælle at de har sikret sig en forlængelse med profil. Det er den 29-årige argentinske forsvarsspiller Nicolas Otamendi, som har underskrevet en kontrakt som udløber i 2022.

(Foto: Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Nicolas Otamendi har spillet omkring 118 kampe, for Premier League-storklubben. Det var tilbage i 2015 at Nicolas Otamendi skrev under, med den engelske storklub efter et solidt ophold hos Valencia.

Den 29-årige argentiner spiller næsten alle Manchester Citys kampe. Det er derfor også forståeligt at Pep guardiola gerne vil sikre sig, en solid forsvarsspiller som de hos Manchester City har brug for.

Vincent Kompany som egentlig var den spiller som Manchester City skulle have, som den solide kaptajn i midterforsvaret. Den belgiske Manchester City-kaptajn har dog været ude rigtig mange gange, med forskellige skader og skavanker.

Meget tyder nu på at Nicolas Otamendi er den helt sore profil i forsvaret, hos Pep Guardiola og Manchester City. Hvis Otamendi fortsætter med at være så velspillende som han har været i den seneste lange periode, så kan han formentlig blive en stor profil i klubbens historie.

Guardiolas ankomst har tydeligvis været god for argentineren

Det er helt tydeligt ifølge Manchester City, at Pep Guardiolas ankomst til Manchester City har været god for Otamendi. Den argentinske forsvarsspiller er den forsvarsspiller i Premier League, med flest afleveringer på nuværende tidspunkt.

Nicolas Otamendi står ifølge Manchester City noteret for over 400 succesfulde afleveringer mere, end nummer to i rækken. Hvilket tydeligt viser at Nicolas Otamendi er helt tilpasset til Pep Guardioals nye spillesystem hos Manchester City.

Læs også: La Liga-stjerne træffer et næsten uundgåeligt valg: Skifter til Kina og bliver den 8. bedst betalte spiller i verden