Marouane Fellaini har ifølge medie underskrevet en kontrakt, med den tyrkiske storklub Besiktas. Det udløser så at belgiske Fellaini skifter til Besiktas når sæsonen er ovre.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Fotomac skriver at der er faldet en aftale på plads, som sender Manchester United-spilleren Marouane Fellaini væk til sommer. Den belgiske midtbanespiller har underskrevet en kontrakt med den tyrkiske klub Besiktas.

(Getty Images)

Der har længe været tale om at den 30-årige midtbanespiller skulle have en forlængelse, med Premier League-storklubben. Det har dog ikke været attraktivt for Marouane Fellaini, eftersom at han ikke får nok spilletid.

At endnu en Manchester United-midtbanespiller gerne vil væk fra klubben eller i dette tilfælde forlader klubben, er skidt nyt. Da Michael Carrick har udtalt at han indstiller karrieren efter denne sæson, og spanske Ander Herrera er eftertragtet af AC Milan.

Derfor kan Manchester United komme til at sidde tilbage med Paul Pogba og Nemanja Matic til den centrale midt. Det er på ingen måde solidt, da Mourinho har brug for nogle muligheder, så derfor skal Manchester United formentlig ud og handle ind.

Premier League vinker farvel til en profil

Marouane Fellaini var en stor profil hos Everton i flere sæsoner, hvor han var en af de helt store profiler. I 2013 ønskede Manchester United så at sikre sig den velspillende belgier, og De Røde Djævle fik så sikret sig den belgiske landsholdsspiller.

Den 30-årige Marouane Fellaini står nu noteret for 149 kampe for Manchester United, ifølge deres egen hjemmeside. I starten af opholdet blev Fellaini brugt meget. Efter ankomsten af José Mourinho har Fellaini primært været brugt som en indskifter til at vinde luftduellerne.

Manchester United har tidligere vist stor interesse i flere midtbanespillere, de har bare kostet mange penge. Men det forventes at United går ud og bruger mange penge, når sommerens transfervindue åbner op.

Læs også: Utilfreds Inter-profil: Mine interviews bliver ikke oversat rigtigt!