Foto: VI Images via Getty Images

Foto: VI Images via Getty Images

Newcastle United har bekræftet, at man har hentet den ivorianske landsholdsspiller, Seydou Doumbia, fra AS Roma. Ivorianeren skifter til Newcastle på en lejeaftale, der gælder frem til slutningen af denne sæson.

Doumbia rejste i søndags til den nordengelske by, hvor han skulle gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Magpies har med lys og lygte ledt efter en angriber hele transfervinduet igennem, og da man i søndags modtog et brev fra West Bromwich, hvor de takkede nej til et eventuelt salg af Saldo Berahino, blev en større eftersøgning sat i værk.

Dog ser det ikke ud til, at Newcastle er helt færdige med at lede efter angribere i dette transfervindue, da man angiveligt har Bafetimbi Gomis fra Swansea i kikkerten.

Newcastle har haft problemer med at score mål i denne sæson, og det er kun blevet til 25 mål i 23 Premier League-kampe, hvilket gør dem til ligaens sjettemindst scorende hold.

Georginio Wijnaldum har scoret ni mål, men han er midtbanespiller, og angriberne Aleksandar Mitrovic og Papis Cissé – har henholdsvist kun scoret fire og to mål.

Sidstnævnte er dog ude med en alvorlig lyskeskade, som har holdt ham ude i store dele af sæsonen.

Doumbia udtaler til Newcastles hjemmeside:

”Det har altid været en drøm for mig, at komme til at spille i Premier League, og nu er drømmen endelig blevet opfyldt, og det er jeg absolut tilfreds med. Jeg ser frem til at hjælpe klubben med at vinde og kravle op ad tabellen.”

Newcastle-træner, Steve McClaren, er også glad for handlen:

”Det er ingen hemmelighed, at vi med lys og lygte, har ledt efter en kvalificeret angriber, og dét mener vi, at vi har fået i Seydou, så derfor forsøgte vi straks at lave en aftale med ham, da muligheden opstod.”

Læs også: 10 Wonderkids DU bare SKAL købe i Football Manager 2016