Denne artikel kommer til at handle om de bedste wonderkids, som du som spiller af spillet Football Manager, bare skal købe!

De fleste af disse wonderkids vil dog være en anelse svære at hente i spillet, især hvis din klub spiller i en lavere række. Men lad os starte med listen:

Gianluigi Donnarumma – Målmand:

GettyImages-504935246

De italienske aviser forbinder allerede Donnarumma med den italienske legendariske målmand, som Donnarumma deler fornavn med, nemlig Gianluigi Buffon. Det er der så sandelig også en god grund til. Han har i sin tid i AC Milan allerede i en alder af bare 16 år formået at slå erfarne målmænd som Christian Abbiati og Diego López af. Prøv at se om du kan hente den nye Buffon, inden han bliver alt for god.

Luke Shaw – Venstre back:

EINDHOVEN, NETHERLANDS - SEPTEMBER 15:  Luke Shaw of Manchester United in action during the UEFA Champions League match between PSV Eindhoven and Manchester United at Philips Stadion on September 15, 2015 in Eindhoven, Netherlands.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

 

Den unge venstre back er næsten selvskreven på denne position. Den unge knægt havde sit livs bedste sæson under træner Louis van Gaal i sidste sæson, lige indtil PSVs Hector Moreno brækkede hans ben, og unge Shaw var dermed ude i hele seks måneder. Shaw som primært spiller venstre back, men kan dog spille det meste på den venstre side af banen. Han kan ud over venstre back også spille venstre wingback, venstre midtbane og også offensiv midtbanespiller i den venstre side.

Hector Bellerin – Højre back:

Stoke City v Arsenal - Premier League

Ingen kommer forbi Bellerin (i hvert fald i Football Manager), og hans hurtighed er med til at gøre ham til en solid full- eller wingback nede i dit forsvar. Men det er ikke kun den defensive fase af spillet, som Bellerin kan hjælpe til med. Han kan så sandelig også levere sin del i den offensive fase, og hans enorme arbejdsraseri og hurtighed gør ham til en ubehagelig spiller at spille overfor – både for forsvarere og angriber.

Daniele Rugani – Central back:

Olympique de Marseille v Juventus FC - Preseason Friendly

Rugani kan både være en del af din fremtid, men så bestemt også en del af dit nuværende hold. Rugani leverer solide præstationer i defensiven, og med hans udvikling i mente, vil Rugani med den rette spilletid blive fremtidens håb for din klub. Det er dog ikke nemt at lokke ham fra Juventus, og hvis du ikke lige har pengene til ham, er det måske bedst at satse på dine egne unge spillere i stedet.

Brug pilene nedenfor til at bladre igennem siderne