Ruben Neves – Defensiv midtbane:

Chelsea FC v FC Porto - UEFA Champions League

Der er ikke mange unge spillere, som kommer i nærheden af de evner, som Neves har som defensiv midtbanespiller. Han kunne nemt starte inde for et hvert hold, og han bør købes for enhver pris. Hans teamwork kombineret med hans egenskaber i beslutsomhed, gør ham til et af de bedste unge wonderkids i FM 2016. Hvis han får den rigtige træning og den rette mængde spilletid, vil han nemt komme til at udgøre en del af dit førstehold i fremtiden.

Youri Tielemans – Central midtbane:

Pre-Season Friendly - "RSC Anderlecht v SS LAzio Roma"

Der er mange lovende centrale midtbanespillere så som: Leon Goretzka, Renato Sanchez, danske Pierre-Emile Højbjerg og Bernard Mensah. Men ingen er i nærheden af Tielemans. Medierne sammenligner ham ofte med den belgiske legende, Enzo Schifo, og det er ikke helt uberettiget. Youri er helt klar en del af det belgiske landsholds fremtid.

Bilal Ould-Chikh – Offensiv midtbanespiller central:

Dutch Eredivisie - "FC Twente v Vitesse Arnhem"

Det var en svær beslutning at udelukke Martin Ødegaard i denne top 10. Men vi har valgt at tage Ould-Chikh med på grund af den lave indkøbspris, man skal give for ham. Bilal kan købes for omkring 50-100 millioner danske kroner, hvorimod Ødegaards pris når astronomiske højder. 50-100 millioner kroner kan måske lyde af meget for en ung spiller, men han er uden tvivl købet værd. Ould-Chikh udvikler sig til en klassespiller, som kan spille intet mindre end syv positioner!

Brug pilene nedenfor til at bladre igennem siderne