Raheem Sterling – Venstre kant:

Leicester City v Manchester City - Premier League

Denne plads er derimod ingen stor overraskelse. Det største problem, er dog prisen. Det er ikke nemt for nogen som helst klub at købe spillere fra Manchester City. Men Sterling er altså et must i Football Manager 2016. Hans tekniske egenskaber vil sikre dig mange mål og assists, når Raheem Sterling kamp efter kamp går amok med adskillige raids op og ned ad din venstre kant. 19 ud af 20 i acceleration er ikke til at tage fejl af, og Sterling er et must for din klub, hvis du vil nå til tops!

Bernardo Silva – Højre kant:

RSC Anderlecht v AS Monaco FC - UEFA Europa League

Denne unge knægt er et bæst på sin position. Med en potential ability på 170 ud af 200, er Bernardo helt sikkert et køb værd. Han scorer, han assisterer, og han har teknikken i orden for en kantspiller. Hvis du kun havde råd til én spiller, så skulle du absolut købe ham her.

Anthony Martial – Angriber:

Liverpool v Manchester United - Premier League

Martial er dyr. Meget dyr. Han er faktisk den dyreste teenager i spillet, og det er ikke helt uden grund. For den franske angriber har potentiale til at blive en verdensklassespiller, hvis han får den rigtige træning og den rette mængde spilletid. Tøv ikke, hvis du en dag får muligheden for at anskaffe Martial. Han er det hele værd!