Newcastle har gennemført købet af den engelske fløjspiller, Andros Townsend, fra Tottenham, som skriver under på en kontrakt, der varer fem og et halvt år.

Den engelske fløjspiller, som kun har spillet tre kampe i denne sæson, hvor han tilmed er kommet ind fra bænken, kommer til Newcastle, og beløbet skulle efter sigende være i omegnen af 12 millioner pund, som svarer til cirka 117 millioner danske kroner.

Til Newcastles hjemmeside udtaler Townsend følgende:

”Jeg er meget glad for at være her. Newcastle United er en fantastisk klub med fantastiske fans, et fantastisk stadion og en fantastisk tradition. Lige så snart, jeg hørte, at Newcastle var interesseret i mig, var der kun ét sted, jeg ville hen.”

Townsend får selskab af Jonjo Shelvey på St. James’ Park og Newcastle-træner, Steve McClaren, føler, at fløjspilleren kan hjælpe holdet med at undgå nedrykning fra Premier League i denne sæson.

”Jeg mener, vi har lavet et fantastisk køb her. Han er et stort talent, som lige nu spiller for det engelske landshold, og er det formentligt også fremadrettet.”

”Andros er en fløjspiller med gammeldags stil. Han kan spille i både højre og ventre side, er lige god med begge fødder, hurtig, meget direkte i spil, og så elsker han at udfordre modstanderne og at lave indlæg.”

”Han føler, at han har meget at bevise, og jeg kan ikke vente med at se ham gøre det i en Newcastle-trøje.”

Læs også: Liverpool parat med 560.000.000 kroner for disse to spillere