Aliou Traoré siger dig måske umiddelbart ikke noget, men du kan meget vel komme til at høre en del til den franske midtbanespiller i fremtiden. Han er netop blevet solgt til Manchester United, som har købt ham fri af hans kontrakt med Paris Saint-Germain.

(Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

Aliou Traoré er blot 17 år gammel. Derfor er han stadig en ung stjerne in spe, og det har Manchester United opdaget. Tirsdag aften har de således lanceret, at de har købt ham fri af kontrakten med Paris Saint-Germain.

Aliou Traoré har underskrevet sin første professionelle kontrakt, og er klar til at rykke ind på klubbens ungdomsakademi, som har opfostret en række stjernespillere igennem tiden.

Købet af den franske midtbanespiller er blevet offentliggjort på klubbens officielle hjemmeside tirsdag aften.

Her ses Aliou Traoré tv. og Nicky Butt th. Foto: Manchester United

Traoré fyldte 17 år forleden. Allerede nu sammenlignes han med landsmanden Paul Pogba, der også spiller for De Røde Djævle.

Grunden til, at Traoré skifter væk fra hans barndomsklub er, at chancerne for at få et gennembrud på førsteholdet er minimale i den franske hovedstad.

United-legenden Nicky Butt står i dag i spidsen for klubbens akademi, og han er meget tilfreds med tilgangen af den unge franskmand.

– Aliou er en fantastisk talentfuld spiller. Vi er meget fornøjede over, at han skriver under på sin første prof-kontrakt med Manchester United. Det er klart, at han har brug for at vænne sig til tingene, men der er en stor fremtid for ham. Vi glæder os til at se ham spille for klubbens U18-hold i den anden halvdel af sæsonen, siger Nicky Butt til klubbens officielle hjemmeside.

Hans kompetencer ligger på den centrale midtbane, hvorfor han også sammenlignes med Paul Pogba, der også er hans idol.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne