Sevilla har sikret sig en mand til fremtiden, da den franske ungdomslandsholdsspiller, Bilal Boutobba, bekræfter sit skifte til den spanske klub.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Af Emil Plovgaard

Sevilla har været på rov i Marseille for at sikre sig et bytte til fremtiden. Ifølge det unge talent Bilal Boutobba, skifter han nemlig til Sevilla i løbet af denne sommer. Det bekræter han i et interview med L’Equipe.

Den Sevilla-baserede avis, Estadio Deportivo, har gennem hele foråret skrevet om Boutobbas ventede ankomst, og allerede i maj måned fortalte de, at aftalen skulle være lukket.

Og det bekræfter spilleren altså selv nu. Boutobba glæder sig til skiftet, hvor han har vægtet Sevillas måde på at integrere unge spillere i førsteholdstruppen højt.
Til L’Equipe siger Boutobba:

”Sevilla stoler på de unge, og de har fulgt mig gennem lang tid. Det er en klub, der lige har vundet Europa League for tredje gang og skal til at spille Champions League.”

Selv om Boutobba stadig er relativ ung, idet han er 17 år gammel, har han allerede fået tre optrædender for Marseille i form af korte indskiftninger i efteråret 2014.

De faldt alle under Marcelo Bielsas ledelse, og netop Bielsas afgang var afgørende for, at den unge spiller ønsker et skifte væk.

Til L’Equipe tilføjer Boutobba:

”Jeg havde en fantastisk sæson med Bielsa, som tillod mig at træne med førsteholdet. Siden har alt ændret sig.

To uger efter Bielsa forlod os, var jeg på reserveholdet.

Jeg følte, at jeg nåede til et dødt punkt med Míchel (den nye træner, red.). Han anerkendte ikke mit arbejde.

Der var spillere, som Payet og Gignac, der lærte mig at kende under Bielsa, der gav mig mange gode råd.”

Boutobba har taget de gode råd til sig

Og netop de gode råd kan meget vel have været at forlade Marseille, som de to mere førnævnte spillere også selv har gjort. Nu ser Boutabba altså ud til at tage samme skridt.

I Sevilla er den franske ungdomslandsholdsspiller, der gør sig i angrebet, i første omgang tiltænkt en rolle på Sevillas ungdomsakademi.

Læs også: Vildt: Så meget forlanger Juventus for Pogba