Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Som fodboldspilleren.dk mandag eftermiddag kunne erfare, skifter Porto-spilleren, Giannelli Imbula, til Stoke City med øjeblikkelig virkning. 

Spilleren kommer til Potters for en sum af 18.3 millioner pund, som svarer til i omegnen af 180 millioner danske kroner, hvilket betyder, at Stoke City har brugt et rekordstort beløb på denne transfer.

Den 23-årige defensive midtbanespiller har underskrevet en kontrakt, der gælder for de næste fem og et halvt år.

Til klubbens hjemmeside udtaler træner, Mark Hughes, følgende:

Giannelli er en god ung spiller. Han har en formidabel styrke, er god med bolden og der er ingen tvivl om, at han matcher de kvalifikationer vi har i klubben perfekt.

Han spillede imod os i pre-season kampene, og selv om jeg allerede var bevidst om ham, formåede han at fascinere mig alligevel.

Imbula startede sin karriere i 2009 hos franske Guingamp og fire år senere skiftede han til Marseille, hvor han slog igennem og fik en masse værdifuld erfaring, blandt andet fra Champions League.

I sommers skiftede han så til Porto, som betalte 20 millioner euro, som svarer til cirka 150 millioner danske kroner. Kort herefter spillede han imod netop Stoke i Colonia Cup i Tyskland.

Læs også: Everton signer senegalesisk angriber