Den 23-årige Superliga-profil, Andreas Maxsø, skifter en tilværelse i Danmark og FC Nordsjælland ud med Tyrkiet og Osmanlispor.

FARUM, DENMARK – JULY 30: The players of FC Nordsjalland celebrate efter the 2-1 goal from Ernest Asante during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjalland and AaB Aalborg at Right to Dream Park on July 30, 2017 in Farum, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Den danske forsvarsspiller, Andreas Maxsø, forlader med øjeblikkelig virkning Farum-klubben og skifter til tyrkiske Osmanlispor. Det oplyser den sælgende klub på sin hjemmeside.

Den 23-årige dansker har været en bærende profil for det nordsjællandske hold i de seneste sæsoner, men fremover kommer han til at tørne ud i den tyrkiske liga.

Til klubbens hjemmeside udtaler sportschef Carsten V. Jensen følgende:

– Vi kan igen glæde os over at være med til at opfylde en spillers drøm om et skifte til udlandet.

Andreas Maxsø fik sin debut mod FCK i Parken i december 2012. Siden er det blevet til 108 Superliga-kampe.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører på pressemøde: Derfor skiftede jeg til PSG

Osmanlispor er repræsenteret i den bedste, tyrkiske række, hvor klubben sidste år endte på en noget skuffende 13.-plads. Året forinden havde man opnået en femteplads.

Hovedpersonen selv ser frem til udlandseventyret:

– Jeg er glad for, at min drøm om et udlandsskifte kan gå i opfyldelse. Jeg er samtidig glad for at give lidt tilbage til klubben i form af de penge, jeg indbringer.

FC Nordsjælland oplyser ikke, hvad den tyrkiske klub har betalt for Andreas Maxsø.