En kun 16-årig angriber har netop skrevet under på en kontrakt med Manchester United, eftersigende på grund af uoverensstemmelser med sin nuværende klub. Det bekræfter spillerens far selv. 

Af David Paris 

Det engelske medie Goal og spillerens far, bekræfter, at den kun 16-årige angriber fra Schweiz, Nishan Burkart er ny Manchester United-spiller. Louis van Gaal og resten af United-forhandlerne indledte samtalerne med teenageren sidste år, og har altså nu, endelig sikret sig spillerens underskrift.

Nishan Burkart spiller til daglig for FC Zurich, men førsteholdsfodbold er det ikke blevet til meget af. Derfor optræder schweizeren oftest på Zurichs U16-hold. Han fyldte nemlig først 16 i januar dette år.

Fejlet kontraktforlængelse og uenigheder med klubben

Burkart der spiller på den schweisisieke hovedstadsklub, optræder også til dagligt på klubbens ungdomsakademi og er derfor tæt inde omkring førsteholdet og livet som professionel fodboldspiller. Grunden til skiftet er eftersigende, at man ikke har formået at forhandle en ny kontrakt alle er tilfreds med, og nogle interne uenigheder med klubben og Burkarts fremtid.

“Vi har derfor besluttet at forlade klubben til sommer. Nishan skifter til Manchester United,” fortalte faren Stefan – en tidligere sprinter, der tidligere har holdt den schweiziske rekord på 100 meter.

Zurich-præsidenten Ancillo Canepa har udtalt, at klubben ikke kommer til at have Burkart til rådighed næsten sæson, for det nemlig først der skiftet træder i kraft.

“Familien har besluttet at flytte deres søn til Manchester United,” udtalte Canepa og forsatte: “Derfor har vi besluttet ikke at bruge spilleren frem til skiftet.”

Læs også: Så tæt var Lucas på at blive Manchester United-spiller

Læs også: Manchester United og Arsenal kæmper om forsvarsstjerne