Af Anders Lang Jensen

Verdens hurtigste mand har tidligere været et meget omdiskuteret emne omkring en mulig fremtid indenfor fodbold. Atletik-stjernen har drømt om at spille professionel fodbold, men drømmen er nok stadig en smule langt væk i horisonten.

Men uanset hvad kommer den jamaicanske hurtigløber til at spille fodbold på selveste Old Trafford. Det bliver dog ikke som spiller i klubben Manchester United, men derimod er der tale om en velgørenhedskamp for UNICEF på Old Trafford.

I mandags kom den pensionerede sprinter Usain Bolt med en nyhed om, at han havde skrevet kontrakt med et fodboldhold. Det har de seneste dage fyldt en del i flere medier og ikke mindst på Twitter, hvor flere store som små klubber er blevet nævnt som mulige destinationer.

I dag tirsdag har Usain Bolt på sin Twitter-konto offentliggjort, at han skal spille en velgørenhedskamp for UNICEF til sommer, hvor blandt andre tidligere fodboldstjerner og andre kendisser også er at finde på holdkortet.

Usain Bolt har tidligere offentliggjort at hans store drøm er at spille for Manchester United, og at han skal prøvetræne med Borussia Dortmund i marts-måned. Om det ender med en fremtidig fodboldkarriere for sprintkongen, vides ikke. Vi har dog vores tvivl om jamaicanerens teknik.

Tror du Bolt kan gøre sig som fodboldspiller, bare fordi han har fart i benene? Og hvilken position ville han spille, hvis du var træner og skulle sætte holdkortet? En eventuel lynende hurtig højrekant kunne han nok godt klare. I hvert en fald farlig mand at have i dybden med fart i støvlerne – mildt sagt!