Villarreal har skrevet kontrakt med den 25-årige russiske spiller, Denis Cheryshev, som de har hentet på en permanent kontrakt fra Real Madrid.

Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE

Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE

Af Emil Plovgaard

Den spanske fodboldklub Villarreal meddeler i dag på deres hjemmeside, at man har hentet den 25-årige russer Denis Cheryshev i Real Madrid. 2014/15- sæsonen tilbragte Cheryshev i netop Villarreal, hvor han havde sin bedste sæson indtil videre. Men i dag har Villarreal hentet Cheryshev på en permanent kontrakt, der først udløber i sommeren 2021.

Angiveligt koster Cheryshev 70 millioner kroner for ”Den Gule Ubåd”. Ved sit lejeophold hos netop Villarreal i 2014/15- sæsonen scorede Cheryshev 7 mål og lavede 10 assists i 40 kampe på tværs af alle turneringer.

Russeren nåede kun at spille 9 kampe i La Liga, hvor han dog alligevel scorede tre mål og lavet en assist. Returbilletten til Real Madrid resulterede dog ikke i megen spilletid, der dog også endte med et lejeophold hos Valencia, hvor han fik en god begyndelse på opholdet, men efterhånden blev præget af skader, og derfor kun nåede at spille seks kampe.

Netop skader holder også Cheryshev ude af den russiske EM-trup. Rusland spiller først på mandag igen mod det walisiske landshold, som spiller i dag klokken 15.00 mod England.

Læs også: Avis: Barca jagter Sevilla-bomber