West Ham har sikret sig endnu en profil, som kan forstærke truppen frem mod den kommende sæson.

Af Lasse D. Drescher

Nu er det officielt, at Premier League-klubben West Ham har sikret sig endnu en forstærkning. Det er Lazio-spilleren Felipe Anderson, som bliver hentet til klubben for et rekordbeløb. Den brasilianske kantspiller kan formentlig få en vigtig rolle hos West Ham.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

25-årige Felipe Anderson bliver ifølge et engelsk medie hentet til klubben, for et beløb på omkring 285.000.000 kroner. Felipe Anderson spillede i sidste sæson 32 kampe for Lazio, hvor det blev til otte scoringer og 10 assist.

Det forlyder sig at Felipe Anderson har underskrevet en fire-årig kontrakt, med den engelske klub. West Ham har for alvor været ude og handle stort ind, hvor der ifølge Transfermarkt er blevet hentet otte spillere til klubben, inklusiv Anderson.

West Ham har også sikret sig Jack Wilshere fra Arsenal, Ryan Fredericks fra Fulham, Fabian Balbuena fra Corinthians, Lukasz Fabianski fra Swansea, Andriy Yarmolenko fra Borussia Dortmund, Issa Diop fra Toulouse og til sidst Felipe Anderson fra Lazio.

Felipe Anderson har samtidig udtalt at han er glad, for at komme til West Ham. Han fremhæver specielt at West Ham har mange traditioner og en masse gode spillere. Anderson fremhæver også at West Ham har haft profiler som Bobby Moore, Carlos Tevez og Paolo Di Canio i klubben.

Bliver Felipe Anderson en profil hos West Ham?

Brasilianeren Felipe Anderson skiftede til Lazio tilbage i 2013. Siden skifte til den italienske storklub, er det blevet til omkring 177 kampe, for Lazio. Det er i de kampe blevet til 34 scoringer, for den hurtige kantspiller.

Det tyder meget på at West Ham har store planer, for den kommende Premier League-sæson. Da de for alvor har gang i at bygge sig en stærk trup, som formentlgi kan kæmpe med blandt de bedste i den engelske Premier League.

Læs også: Courtois: Hazard følger efter mig