Af Anders Lang Jensen

Et af de mest ikoniske stadions ikke bare i England, men i hele verden skal have bygget lidt forandringer. Ledelsen hos Manchester United pønser på at bygge Old Trafford større i fremtiden, men planerne er ikke dem, der skal ske lige nu.

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

For der skal foretages flere ændringer i den nærmere fremtid før stadionet, under kaldenavnet Theatre of Dreams, kan udvides. Den store plan om at bygge stadion større og med mere plads til tilskuere er dog blæst en smule af. Der skal i stedet først bygget om ved diverse tribuner, hvilket rent faktisk sætter kapaciteten ned en smule.

Ifølge avisen The Sun vil ledelsen bygge lidt om på endetribunen South Stand, hvilket vil nedsætte antallet af pladser med lidt over 2000. Old Trafford er det næststørste stadion i det engelske efter mægtige Wembley Stadium.

Foto: Getty Images

Men man kunne let øge størrelsen til over 90.000 pladser, som Wembley i London har. Fanskaren hos the red devils er enorm, men sikkerheden omkring en udvidelse af stadionbyggeri er ikke ligefrem let.

Derfor må planerne være en drøm til længere ude i fremtiden for United-ledelsen. Prisen for byggerierne løb om i hele 750 millioner engelske pund, hvilket svarer til i omegnen af 7 milliarder danske kroner. Beløbet var ikke hvad ledelsen og klubben havde planlagt, og derfor skal byggerierne planlægges mere nøje.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Jose Mourinho har gjort det ikoniske stadion til noget af et fort for hans mandskab, siden han overtog tøjlerne i den engelske storklub sidste sommer. Han udlignede en klubrekord på 40 kampe i streg uden nederlag hjemme på Theatre of Dreams.

Rivalerne fra Manchester City satte dog en stopper for perioden, da de lyseblå fra Etihad Stadium tog en 2-1-sejr ude mod United. Med det fortsatte Manchester City deres imponerende stime i den engelske Premier League, der nu tæller 17 sejre i træk i denne sæson.