Forleden kunne du læse om, hvordan faldende lyst til at spille på udfaldet af sportsbegivenheder på nettet, får flere og flere betting-sites til at skrue op for bonuskoderne igen. Vi har fundet det ultimative værktøj til at finde de bedste online betting bonuskoder med. Læs med og se, hvor du finder dem.

Forleden havde vi en artikel her på fodboldspilleren.dk, der fortalte om, at nettoomsætningen på de danske betting-sites endnu en gang oplevede et fald i første kvartal af i år. Dermed fortsætter den faldende tendens i omsætningen, som vi også oplevede i sommer- og efterårsmånederne sidste år på både betting- og casinosider.

Online betting bonuskoder er kuren

Derfor kan vi også i dette efterår forvente os, at der kommer flere hvervekampagner fra de forskellige betting-sites, hvor de forsøger at lokke nye spillere ind på siden med bedre og mere fordelagtige online betting bonuskoder.

Det er en særlig kode, der oftest udløser en fordobling af din første indbetaling op til et vist beløb, når du opretter dig som ny bruger på det pågældende betting-site. Her er det oftest beløbsgrænsen, bettingsitet forhøjer, når de skal gøre bonuskoden mere tiltrækkende.

I praksis betyder det dog bare, at de fordobler din første indbetaling op til et højere beløb. Så for at kunne udnytte dette, skal du altså også selv om med flere penge. Men det er selvfølgelig også federe at få 2000 kroner oven i 2000 kroner end det er at få 1000 oven i 1000.

Fidusen er dog, at du sagtens kan indbetale et mindre beløb og så få doblet det op. På de fleste sites gælder bonuskoden nemlig på beløb helt nede fra 100 kroner og opefter. Så hvis du har fundet et bet, som du er 100 % sikker på, du kan ramme rigtigt, kan du jo også bruge bonuskoden der – og så bruge ”de gratis penge” til at teste nogle andre bets af med.

Find de bedste betting bonuskoder på nettet

Lige som der er sammenligningssider på nettet, som sammenligner priser på forskellige produkter, kan du også finde hjemmesider, som indsamler og sammenligner bonuskoder. Så skal du finde de bedste online betting bonuskoder, der det sådan en side, du skal ind på.

En af de nyere af slagsen er Topbonusbet.com, der har samlet online betting bonuskoder fra en række af de største aktører på den dansk del af internettet. Så skulle du få lyst til at begynde at spille betting online, er det et godt sted at jagten den bedste bonuskode på markedet.