Det blev desværre ikke nogen succesfuld aften for dansk fodbold. Ingen hold gik videre til gruppespillet i Europa League. Men her fra fodboldspilleren.dk skal lyde en stor cadeau for de mandfolkeindsatser, der blev leveret i denne kvalifikationsrunde!

NYON, SWITZERLAND - JULY 18:  The UEFA logo is seen on the UEFA Champions League trophy as it is prepared for the UEFA 2014/15 Champions League third qualifying rounds draw at the UEFA headquarters, The House of European Football, on July 18, 2014 in Nyon, Switzerland.  (Photo by Harold Cunningham/Getty Images for UEFA)

 (Photo by Harold Cunningham/Getty Images for UEFA)

Det første danske hold i aktion var Brøndby IF, der i første kamp tabte med 3-0 i Athen, hvor man mødte Panathinaikos. Nederlaget i det første opgør var for stort et forspring til at Brøndby kunne hente grækerne. Brøndby leverede dog en flot indsats hjemme mod Panathinaikos, hvor man fik 1-1.

Den næste danske kamp var FC Midtjylland, der skulle møde tyrkiske Osmanlispor, som man hjemme på MCH Arena havde tabt 1-0. I returopgøret lykkedes det heller ikke, at overmande de tyrkiske kræfter, og her rendte man ind i et 2-0 nederlag.

Sidste danske mandskab i aktion var SønderjyskE, der skulle en tur til den tjekkiske hovedstad, Prag. I første kamp havde det sønderjyske hold imponeret ved at spille 0-0. Og på trods af stort spil, og en 2-0 føring lykkedes det ikke sønderjyderne at gå videre, hvor Sparta Prag til sidst viste, hvad de er lavet af, og kom igen. 3-2 vinder tjekkerne. Dermed er der ingen danske hold videre til gruppespillet i Europa League. Desværre.

Se også: BREAKING: Wenger har pengepungen fremme!