Mesut Özil har skrevet under på en ny kontrakt med Premier League-klubben Arsenal og er nu den bedst betalte spiller i London-klubben. Kontraktforlængelsen kommer i kølvandet på salget Alexis Sanchez til Manchester United og Oliver Giroud på transfervinduets sidste dag. Fansene har i følge medier ikke været glade som følge af salgene af de to stjerner og derfor har Özils forlængelse af sin kontrakt, der nu løber til 2021, været godt ny for de mange Gunners-fans overalt i verden.

Ifølge The Telegraph og Goal.com har den tyske landsholdsspiller og Arsenal været i forhandlinger i over et år, men nu skulle de altså eftersigende været nået til enighed. Özil, der tidligere har spillet for blandt andet Real Madrid og Werder Bremen, kan nu, hver uge, hæve 350 000 engelske pund. Det svarer til cirka 3 millioner danske kroner, hver evig eneste uge.

Udover Özils forlængelse kommer Arsenal-angrebet også til at bestå af nyindkøbet Pierre-Emerick Aubameyang, der skiftede til klubben tidligere på ugen.

Til sammenligning får den tidligere Borussia Dortmund-spiller og gabonesiske landsholdspiller, kun 180 000 engelske pund om ugen. Det er 1.5 millioner danske kroner.

 

Dette transfervindue, der snart lukker, har altså været en blandet fornøjelse for træner i Arsenal Arsene Wenger og resten af mandskabet og ledelsen i Premier League-klubben. Man har forlænget med klubbens absolutte største stjerne, Özil og man har købt angriberen Aubameyang i Bundesligaen – en spiller, der nok skal komme til at score mange mål. Samtidig har man dog solgt en anden af klubbens største stjerner, Sanchez, til liga-rivalerne fra Manchester United, ligesom angriberen Oliver Giroud også har forladt Emirates Stadium til fordel for byrivalerne fra Chelsea i den anden ende af London. Derudover har fansenes darling Theo Walcott også forladt klubben. I den anden ende har man også fået Henrik Mkhitaryan som en del af Sanchez-handelen med Manchester United, ligesom midtbaneikonet Jack Wilshere også forventes at forlænge med klubben inden for den nærmeste fremtid.