Ozil

“Hvis jeg fortsætter med at udvikle mig og være skadesfri, vil jeg gerne indenfor de næste få år, holde Ballon d’Or i mine hænder – Jeg er sikker på det kan ske. Jeg føler mig meget sikker. Jeg er en verdensstjerne, og jeg spiller for en topklub i Premier League
Det er meget mere fysisk her end i Spanien og Tyskland, jeg har konstant skrammer, men de gør mig stærkere. Jeg føler mig bedre fysisk end aldrig før.

Således udtaler Mesut Ozil. Den 26-årige tysker kom til Arsenal fra Real Madrid. Han startede med lyn og torden, men derfra er det gået ned af bakke. Han har i den seneste tid, modtaget den del kritik. Men det lader altså ikke til, at det er noget der går ham på. Selvtillid er der i hvert fald nok af.

Hvad tror du? En håbløs kommentar – eller får manden ret?

Her kan du se nogle af hans bedste momenter på banen

 

https://www.youtube.com/watch?v=VywOgIzJnI0