FC Barcelonas Lionel Messi har endnu ikke skrevet under på den kontrakt, han er blevet tilbudt. Det var ellers annonceret, at man var blevet enige for et par uger siden.

BARCELONA, SPAIN – MARCH 08: Lionel Messi in action during the UEFA Champions League Round of 16 second leg match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain at Camp Nou on March 8, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Det blev i sidste måned annonceret, at FC Barcelona og Lionel Messi var nået til enighed om en forlængelse af argentinerens kontrakt.

LÆS OGSÅ: Afrikas rigeste mand har tænkt sig at købe Arsenal: Dét vil han ændre

Men det viser sig, at den 30-årige argentinske stjernespiller endnu ikke har skrevet under på den nye aftale, på trods af, at man i en pressemeddelelse tidligere på måneden meldte følgende ud:

-Aftalen vil blive underskrevet i de kommende uger, når Messi og holdet vender tilbage fra pre-season.

Klubbens vicepræsident, Jordi Mestre, udtalte følgende i dag:

-Det hele er klar, og vi venter blot på en dato for underskrivelsen. Alt er på plads, kun underskriften mangler. Alt ser rigtig godt ud, og jeg ville blive meget overrasket, hvis underskriften ikke er i hus snart, sagde Mestre til den spanske presse.

Lionel Messis nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber efter denne sæson. Hans kontrakt indeholder en frikøbsklausul på 250 millioner euro, hvilket svarer til lidt over 1,8 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Efter seks måneder med sygdom: Tysk VM-helt klar til comeback