På trods af rygter om et skifte til Real Madrid for Mo Salahs vedkommende, så er Jürgen Klopp overbevist om, at Liverpool-spilleren føler sig godt til rette i Merseyside, hvor han passer perfekt ind i spillestilen på holdet.

Jürgen Klopp lader sig ikke narre af rygter, der fortæller, at Mohamed Salah i nærmeste fremtid forlader Liverpool. Den tyske træner mener, at den egyptiske angriber har det helt rette miljø for at skinne igennem.

Salah har haft noget af en debutsæson på Anfield, hvor han har scoret 39 mål spredt over alle turneringer, siden ankomsten fra italienske Roma.

Den 25-åriges henrivende form har gjort ham til førsteudfordreren for Kevin de Bruyne i henhold til, hvem der løber med PFA Player of the Year-prisen i år. Lige såvel har der været rygter, der har sendt ham til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Alexander-Arnold: Jeg viste Manchester City, at jeg ikke er det svageste led

Men Jürgen Klopp ser ingen grund til, at spilleren skifter væk på dette stadie af karrieren.

– Jeg ved, at Mo føler sig komfortabel her. Han ved, at vores spillestil klæder ham rigtig godt, så jeg er ikke bekymret for et skifte, fortæller Klopp i et interview med den tyske avis, Bild.

Salah scorede i begge opgør i Champions League-kvartfinalerne mod Manchester City. Han var dermed en afgørende faktor for, at The Reds avancerede sig videre til semifinalerne med 5-1 i den sagnomspundne turnering.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans elsker det, Jürgen Klopp gjorde mod Pep Guardiola: Se episoden her

De blev også det første hold til at slå Manchester City i Premier League i denne sæson. Det gjorde de i januar måned, hvor de vandt 4-3 over de, formentlig, kommende mestre.

Klopp beundrer Guardiola: Jeg elsker at se deres spillestil

Selvom han har fået ram på rivalen tre gange i denne sæson, er Klopp stadig en stor beundrer af Guardiola.

– Hvor end han er, så anerkender folk hans evner som træner. Det har været faktum i Barcelona, Bayern og nu også i Manchester.

– Når han ikke lige står over for mig som modstander, så elsker jeg at se den spillestil, han praktiserer. Man behøves ikke tvinge mig til at se Manchester Citys kampe.