Med de to sejre over Manchester City i Champions League for nylig, føler den unge teenager, Trent Alexander-Arnold, at Liverpool ikke bør frygte nogen hold i turneringen. Med midtugens kampe vel overstået, er der fire hold tilbage i turneringen. De fire hold er Roma, Real Madrid, Bayern München og Liverpool.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images,

En mentalitet som underdog har hjulpet Liverpools back, Trent Alexander-Arnold, med at komme igennem nogle af de største prøver i løbet af hans foreløbige karriere. Især kampene mod Manchester City i Champions League var noget af en oplevelse for den unge back.

Teenageren var med ad to omgange, da Liverpool sammenlagt slog Manchester City ud med 5-1 i kvartfinalerne i Champions League. Det betyder også, at Liverpool nu er det sidste engelske hold tilbage i turneringen.

Alexander-Arnold fortsatte hans meteoriske stigning i denne sæson med imponerende præstationer i begge opgør. Han havde til opgave at holde Leroy Sané i skak, og det lykkedes til punkt og prikke.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Liverpool troede Coutinho ville afvise Barcelona – se hvorfor her

Den 19-årige – hvis præstationer har gjort ham til en af kandidaterne til Englands VM-trup – fortæller, at han har hævet barren, og at han føler, Manchester City havde udpeget ham som det svageste led i en ellers stærk kæde.

– Jeg tror Manchester City så på vores defensiven, og tænkte, at jeg var det svage led, fortæller Alexander-Arnold til medierne.

– Det gav mig en form for underdog-mentalitet, og en indædt trang i mig til at klø på. Jeg ville vise dem, at jeg bestemt ikke var det svageste led. Det var en anderledes opgave for mig. Det var større end det, jeg er vant til.

LÆS OGSÅ: Liverpools fans elsker det, Jürgen Klopp gjorde mod Pep Guardiola: Se episoden her

– Jeg blev nødt til at højne mit niveau, og spillede bedre, end nogensinde før. Jeg prøvede mig af på et helt nyt niveau.

– Det er det niveau, jeg skal tage med mig til de fremtidige kampe i topkampene i europæisk fodbold.

Liverpool finder ud af, hvem deres modstander i semifinalen bliver ved en lodtrækning i Nyon i Schweiz i morgen, fredag.

Alexander-Arnold ser dog ingen grund til, at Jürgen Klopps mandskab bør frygte nogle af de resterende modstandere, efter avancementet mod Manchester City.

– Igennem hele turneringen har der ikke været nogle hold, som har indgydet os med frygt.

– Vi så på det med friske øjne. Vi er med i denne turnering for at vinde den. Efterhånden som man kommer længere og længere frem, så er der større sandsynlighed for, at man vinder den.

– Vi har taget endnu et skridt tættere mod målet, finalen, og der er stadig to kampe foran os. Vi ser frem til modstanderen i semifinalen, og så går vi forhåbentligvis hele vejen.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her