Den tidligere verdensstjerne Claude Makelele fortæller om sin holdning til Paul Pogbas position på landsholdet og hvad der skal til før landet vinder VM igen. 

Af David Paris 

Den tidligere franske midtbanespiller Claude Makelele har lavet en eksklusivt interview med Goal.com og han fortæller, at han mener, at Pogba har alt hvad der skal til for at blive Frankrigs næste store stjerne.

Makelele, der spillede 71 landskampe for Frankrig selv, fortæller, at han tror på at Paul Pogba kan blive den spiller, der kommer til at afgøre om Frankrig får succes ved VM næste år i Rusland. Han siger følgende: “Jeg tror, at Pogba nu forstår det ansvar, han har med landsholdet. Jeg fortalte ham, da jeg mødte ham, at han kan tage ansvaret for at hjælpe Frankrig med at vinde titler, fordi han er en stor spiller. Han har alt og kan få endnu mere. 
Han er høj, med en god teknik og han kan også score mål, han får hjælp fra sine medspillere – og det er eminent. Han bør ikke være bange for at tage ansvar, for han skal bare gøre sit job som altid. “

Den tidligere Chelsea-spiller Makelele vil altså have Pogba, der tidligere har spillet i Serie A hos Juventus til at steppe op på det franske landshold. Han bliver simpelthen nødt til at tage ansvar.

“Jeg er glad for, at det franske landshold, for de har mange gode spillere. Jeg tror i fremtiden, at landsholdet bliver bedre, fordi de har så mange unge spillere nu. Disse unge spillere er nødt til at forstå det, når du har nationalstjernens skjorte på, så skal du dø for dit land og den trøje. I min generation døde alle for trøjen. De unge skal forstå dette. Når du har den trøje på, har du hele landet bag dig. Spillerne skal forstå det. Jeg tror, når de forstår det, så vil de vinde VM igen.”