Paul Pogba var klar til at forlade Manchester United på grund af hans forhold til José Mourinho. Det fortæller spillerens bror nu i et interview med et fransk medie.

Frankrig Pogba

Pogba, som er den dyreste spiller i United nogensinde, blev smidt af holdet under José Mourinhos ledelse. Han blev rykket ud på bænken i den sidste del af portugiserens ophold i klubben.

VM-vinderen er dog blomstret op på ny under den midlertidige træner, Ole Gunnar Solskjær. Siden nordmanden overtog styringen på Old Trafford, er det blevet til seks mål og fem assists for franskmandens vedkommende. Det er vel at mærke sket i otte kampe.

Det var dog en noget anden historie, som skulle skrives for Paul Pogba under Mourinho.

Spurgt om, hvorvidt Pogba havde overvejet at forlade United på grund af Mourinho, fortalte hans bror, Mathias, følgende til Telefoot.

– Selvfølgelig. Det var noget, han tænkte på.

– Men i dag er han, hvor han gerne vil være. Han var på kontrakt, så han var nødt til at bide tænderne sammen, og blive ved med at arbejde trods omstændighederne.

Pogba er blomstret op under Solskjær og har spillet en nøglerolle i Uniteds succes på det seneste. Da Mourinho blev fyret kort før jul, var der 11 point op til top-fire. Nu er der to.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB