Paul Scholes udtaler at han forventer at United går ud og forstærker sig på tre positioner.

Af: Lasse D. Drescher

Manchester United-legenden Paul Scholes synes at Manchester United skal gå ud og hente Paul Pogba, Luka Modric og Raphael Varane til sommer. Scholes blev interviewet af footballinsider, og der spurgte reporteren hvilke tre spillere Scholes ville hente til Old Trafford, hvis han var i Louis van Gaals sæde.

Det hele tyder på at Manchester United skal bruge mange penge, endnu engang. Manchester United har ikke fået styr på spillet, og derfor er de ude af top-duellen i Premier League. United tabte det første Europa League-opgør imod Liverpool 2-0. Derfor er returkampen meget vigtig for Louis van Gaal og Manchester United.

Paul Pogba og nogle af spillerne fra Manchester Uniteds reservehold. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Paul Pogba og nogle af spillerne fra Manchester Uniteds reservehold. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Paul Scholes forventer at Manchester United går ud og forstærker sig til sommer, primært i midterforsvaret, midtbanen og i angrebet.

Paul Scholes udtaler sig således til United We Stand Fanzine:

“Jeg kan lide Luka Modric. Hvor gammel er han nu? Måske en smule for gammel, men han er stadig en fantastisk spiller.

Raphael Varane er også en virkelig god fodboldspiller, og jeg synes at han ligner et fornuftigt bud på en kommende United-spiller.

Nu har vi forsvaret og midtbanen, så mangler vi en slags angriber og offensiv midt. Der ville Paul Pogba være et solidt bud, og jeg håber at United vil kæmpe for at hente Pogba tilbage til Old Trafford.”

Læs også: Hvem vinder kampen om Paul Pogba?

Læs også: Manchester United-legender: Spillet på banen er uinspirerende