Paul Scholes var i starten ikke sikker på hvor god Roberto Firmino egentlig er. Det har han bevist nu, og Scholes mener at Firmino er fantastisk.

Af: Lasse D. Drescher

Paul Scholes har tidligere forklaret at han ikke er sikker på Roberto Firminos niveau, og om han er god nok til Premier League. Det tyder på at Scholes har ændret mening, også specielt efter Firmino spillede suverænt i Liverpools 2-0 sejr over Manchester United, i årets Europa League.

Den velspillende Firmino havde en langsom start, efter at han skiftede til Liverpool fra Hofgfenheim, men nu viser Roberto virkelig hvad han kan.

Ryan Giggs, Andy Cole og Paul Scholes ses på dette billede.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ryan Giggs, Andy Cole og Paul Scholes ses på dette billede. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Paul Scholes sagde dette efter at Liverpool slog Manchester United 2-0:

“Jeg har aldrig været sikker på hvor god Firmino er, og hvor hans standard niveau ligger. Det er jeg nu, og jeg må sige at han er fantastisk.”

En række Liverpool spillere har virkelig vist hvor gode er egentlig er. Det er også derfor at Liverpool har skabt flotte resultater, både i Premier League men også senest i Europa League.

Optasports har lavet en tabel som viser hvilke Premier League spillere som har lavet flest mål og assists i 2016. Roberto Firmino overgår spillere som Harry Kane, Diego Costa, Sergio Aguero. Firmino har scoret syv mål og lavet fire assist.

Læs også: Carragher til Klopp: “Du må hente denne spiller”