Der er gode råd at hente hos Paul Scholes, hvis man hedder Ole Gunnar Solskjær. I kraft af sin egenskab som fodboldekspert på den britiske TV-kanal, BT Sport, fortæller den tidligere United-legende, hvem der bør være fortid på Old Trafford til sommer. Læs med her.

Paul Scholes
Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Scholes, arbejder nu som ekspert på et fodboldmagasin på den britiske tv-kanal, BT Sport. Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Ole Gunnar Solskjær bør ikke bruge energi på at beholde spillere som Juan Mata, Ander Herrera, Antonio Valencia og Matteo Darmian i sommerens transfervindue. Sådan lyder meldingen fra Manchester United-legenden, Paul Scholes.

Kvartettens kontrakter med Manchester United er forbi, når sæsonen slutter, og United har endnu ikke offentliggjort de fire spilleres skæbner.

Manchester United er efter sigende i færd med at overbevise Ander Herrera om at afvise tilbuddet fra Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub vil tredoble Christian Eriksens løn!

Derudover rygtes det også, at man har udløst en klausul, der gør, at Matteo Darmians kontrakt automatisk bliver forlænget.

Da han på BT Sport blev spurgt, hvem af de spillere, han ville kæmpe for at beholde, svarede han: ”Ingen af dem.”

En del af klubbens profiler har også kun 12 måneder tilbage af deres kontrakter. Det drejer sig om spillere som Marcus Rashford, David de Gea og Paul Pogba.

Paul Scholes: Engang betød det ikke noget, at stjernespillerne skiftede

De Røde Djævle har dog ikke råd til at miste en stjernespiller som Pogba.

”Jeg føler, at der var engang, hvor det ikke gjorde noget, hvilken stjernespiller, der forlod Manchester United. Det betød ikke noget, da David Beckham, Roy Keane og Cristiano Ronaldo skiftede væk.”

”Men hvis du mister Paul Pogba nu, så mister du din bedste spiller,” lyder det fra Scholes.

Lørdag aften tog Manchester United et skridt tættere på kvalifikation til Champions League i næste sæson. Hjemme på Old Trafford vandt Solskjær og co. med 2-1 over West Ham takket være to straffespark af Paul Pogba.

Tirsdag venter der en endnu større udfordring, når Manchester-klubben gæster Camp Nou i returopgøret mod FC Barcelona.