West Ham-stjernen Dimitri Payet, fortæller at han nok ville have det godt, og sjovt på Arsenals hold. Det er vel uden tvivl, en stor hentydning til at Payet måske har retning mod Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

West Ham-stjernen Dimitri Payet fortæller at han måske godt kunne have interesse i et skifte, til Arsenal. Men fortæller samtidig, at Wenger aldrig har kontaktet ham. Payet fortæller også at det kunne være fedt, at komme til Arsenal og spille fodbold.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Dimitri Payet bliver gang på gang, rygtet væk fra West Ham. Nu rygtes den franske offensivspiller til Emirates Stadium, ifølge mediet RMC.

Dimitri Payet udtaler følgende til RMC:

“Jeg læser og hører at Wenger måske vil hente mig til klubben, men problemet er bare, at han har aldrig kontaktet mig.

Sidst vi mødte Arsenal tabte vi med mange mål, og der kunne jeg se hvor teknisk gode de egentlig er. Jeg tror jeg ville have det virkelig godt, og sjovt på det hold. De spiller også altid med, om Premier League-titlen.

Situationen vi har nu hos West Ham, er selvfølgelig noget jeg bemærker. Jeg forsøger at glemme det, og tænke på noget andet. Jeg skal nok kæmpe med klubben, og give alt jeg har. Men jeg lukker ikke nogle døre i, jeg er åben overfor transfer-bud.”

Læs også: Medie: Bayern-stjerne rygtes til Premier League