Pedro fik en drømmedebut for Chelsea i Premiser League kampen mod West Bromwich. Et mål og en assist er mere end godkendt for den 28-årige spanier, der kom til Chelsea fra Barcelona for 223 millioner for under en uge siden.

Læs om handlen her 

Normalt lader Jose Mourinho ikke nye spillere optræde på holdet, før han er sikker på, at de kan det taktiske oplæg. Pedro må altså være godt begavet og lærenem, for han har kun trænet med Chelsea i tre dage! Det vidste sig at være en god ide, at give spanieren særbehandling, for han passede perfekt ind på Chelseas hold.

Terry vist ud, men Chelsea vandt alligevel

I sidste kamp blev John Terry skiftet ud, og denne gang måtte han også forlade grønsværen før tid, da han blev vist ud i det 55, minut. Chelsea klarede den dog alligevel med virkelig hårdt defensivt arbejde. Da slutfløjtet lød stod det 3-2 til Mourinhos tropper.

United må ærgre sig

At Pedro endte i London kom som en overraskelse for de fleste. Rygterne om et skifte til Manchester United har svirret i flere måneder, men Van Gaal fik ikke lukket handlen. Det ærgrer han sig sikkert over nu, for United, der spillede 0-0 hjemme med Newcastle, mangler bestemt en spillertype som Pedro. I følge Goal.com var det ‘kun’ 3 mio pund, der skilte parterne.