Den brasilianske fodboldlegende, Pelé, mener, at det engelske landshold kan få succes ved dette års EM som spilles i Frankrig.

Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF

Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF

Af Emil Plovgaard

I går begyndte hele den fodboldfest, som det meste af Europa har glædet sig til. EM-slutrunden i Frankrig blev nemlig sat i gang, og det hele endte med en 2-1 sejr til Frankrig over Rumænien blandt andet på grund af et klasse mål fra Dimitri Payet.

EM er dog ofte lig med fiaskoer, hvis man spørger det engelske landshold, der ikke har fået den succes, de har higet efter de seneste par år. Verdens måske bedste fodboldspiller nogensinde Pelé tror dog på, at englænderne i år kan vende skuden, og at man kan få et succesfuldt EM for første gang i lang tid.

Således udtaler han sig til The Times of India:

”England har et meget godt hold med Rooney i front. De har nogle unge talenter, der er klar på at træde ud på den store scene. Jeg ved, at de ikke har præsteret særlig godt ved de sidste slutrunder, men det er der ingen grund til at gentage.”

I aften spiller det engelske landshold mod Rusland i deres første kamp. En kamp du naturligvis kan se på DR1 klokken 21.00, men du kan også følge med på fodboldspilleren.dk resten af dagen, og under hele EM-slutrunden, hvor vi blandt andet har tonsvis af konkurrencer og afstemninger.

Læs også: Åbningskamp! Her er profilerne fra Frankrig – Rumænien